-1060x400w.webp)
Retete KETO Nutty Cheesecake cu ButterFat Keto
Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro.
Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent masterandă la “Nutriția și Calitatea Vieții” la aceeași facultate.
Ingrediente
Pentru blat
200g făină de migdale
70g ulei de cocos
Pentru cremă
2 ouă
275g brânză proaspătă de vaci
350g mascarpone sau ricotta
100g smântână de gătit 35% grăsime
50g unt de migdale
esență de vanilie, scorțișoară
30g îndulcitor stevia
50g butterfat keto powder
Mod de preparare
Se pre-încălzește cuptorul la 200 grade. Amestecăm între timp ingredientele pentru blat și formăm blatul într-o tavă rotundă cu fund detașabil. Punem blatul la cuptor la 200 grade timp de 10 minute. După 10 minute scoatem blatul și formăm crema de cheescake. Se amestecă ingredientele pentru cremă și se pune peste blatul în tavă. Crema va sta la cuptor la 180 grade pentru 50 minute.
Cod articol: Retete - Keto Life
Lasă un comentariu